Garantii oferite de Imperial Wood

Garantia producatorilor de profile provenite in mare majoritate din import se ridica la 30 ani in conditiile unui montaj corespunzator pe care firma noastra il asigura.

Lacurile de exterior sunt garantate 5 ani in conditiile prevazute in contractul dintre firma si client, iar noi am venit cu o imbunatatire ce ajuta la diminuarea actiunii intemperiilor (ploaie,gheata,etc) aplicand o protectie de aluminiu la baza sticlei pe profilul din lemn, acolo unde toate tamplariile sunt cele mai solicitate.

Prin intretinerea tamplariei din lemn stratificat nu se intelege relacuire, dupa cum se vehiculeaza, ci aplicarea unor solutii speciale, aplicare foarte usoara cu o laveta, pentru revigorarea lacului cel mult de doua ori pe an, servicii pe care firma noastra le poate asigura contracost (aproximativ 500 ron pentru o casa medie). Este bine ca prima intretinere sa fie executata de personal calificat dupa care fiecare poate sa-si faca intretinerea, solutiile gasindu-le la noi.

Feroneria este garantata 5 ani in conditiile gresarii ei periodice.

Sticla folosita este marca Saint Gobain iar termopanul are o garantie de 5 ani.

Toate aceste garantii sunt acoperite cu certificari pentru toate elementele - materii prime folosite in procesul tehnologic si care va stau la dispozitie la sediul firmei.

paletar
Imperial Wood
Contact direct:prin telefon0745.838.815
prin fax0332.110.581

Copyright © 2011 Imperial Wood Toate drepturile rezervate